De Ziua Îndrăgostiţilor, iubirea pluteşte în aer şi la Guvern. Pavel Filip şi-a felicitat colegii cu ocazia sărbătorii

Embed:
De Ziua Îndrăgostiţilor, iubirea pluteşte în aer şi la Guvern. În debutul şedinţei executivului, premierul Pavel Filip, şi-a felicitat colegii, dar şi pe toţi cei îndrăgostiţi, cu ocazia acestei sărbători.

"Vreau să urez la mulţi ani frumoşi tuturor celor ce iubesc. Şi cu titlu separat celor îndrăgostiţi de muncă şi performanţă din această sală, din ministere, dar şi din agenţiile noastre guvernamentale", a spus Pavel Filip, prim-ministru.  

Cuvinte de felicitare de Sfântul Valentin au avut şi unii miniştri.

"Doresc tuturor să cunoască ce înseamnă dragostea pentru că ne dă aripi şi ne ridică deasupra cotidianului pentru că acest lucru este foarte important pentru că îţi dă aripi. Nu sărbătoresc în general astăzi, dar mi se pare frumos motivul acestei sărbători şi cei care îşi doresc să o sărbătorească astăzi şi întotdeauna nu au decât s-o facă", a menţionat Monica Babuc, ministrul Educaţiei, Culturii şi Cercetării. 

"Sărbătoresc, cu atât mai mult că tatăl meu este Valentin şi am multe motive să sărbătoresc", spune Cristina Lesnic, viceprim-ministru pentru Reintegrare.  

"În familie cu soţia sărbătoresc, foarte simplu, o cină romantică acasă şi atât. Reporter: Aţi cumpărat vreun cadou? -Flori. Trebuie să ne iubim în fiecare zi şi cadouri, şi flori să dăruim persoanei iubite zi de zi", a declarat Eugen Sturza, ministrul Apărării.

Alţii preferă să sărbătorească însă de Dragobete, varianta românească a Sfântului Valentin.

"Peste zece zile voi sărbători, conform tradiţiilor naţionale, Dragobetele. Atunci veniţi şi vă povestesc ce fac eu", a spus Iurie Leancă, viceprim-ministru pentru Integrare Europeană.

Există şi din acei pe care Ziua Îndrăgostiţilor îi lasă rece.

"Nu sărbătoresc, eu sunt absolventul unei instituţii mai milităroase aşa, cu tot respectul faţă de oamenii care sunt îndrăgostiţi. Eu probabil prea mult păr sur am în cap deja, dar la toată lumea le doresc o sărbătoare frumoasă", a spus Alexandru Jizdan, ministrul Afacerilor Interne.

Oamenii au fost felicitaţi şi de angajaţii Poliţiei de Frontieră. Călătorilor li s-a prins de paşapoarte inimioare însoţite de mesajul" Călătorește cu dragoste și plăcere".
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu