De vânzare! Atelierului de tuning Gemballa i-au mai rămas două exclusivităţi bazate pe Porsche Carrera GT (FOTO)

Produs într-un tiraj limitat la 25 de exemplare, monstruosul Gemballa Mirage GT, construit pe baza modelului Porsche Carrera GT, încă mai poate fi comandat. Ce-i drept, tunerul nu specifică dacă oferă doar modificările pentru cei care le aduc automobilul sau oferă întreg automobilul, dar spune că mai sunt disponibile încă două exemplare care zilnic devin din ce în ce mai exclusiviste, notează autostrada.md.

Gemballa-Mirage-GT-4

Mirage GT este mai mult decât un Porsche Carrera GT modificat radical. Aspectul exterior al automobilului nu denotă numai elementele din fibră de carbon, precum sunt barele, eleronul, pragurile laterale şi carcasele oglinzilor retrovizoare din fibră de carbon, ci şi un automobil care îţi taie respiraţia chiar şi la o simplă privire.

Gemballa-Mirage-GT-2

Pentru timpul în care suntem, 600-700 de cai putere nu sunt tocmai extrem de mulţi, dar vorbim despre începutul anilor 2000, atunci când supercarurile aveau de ordine 450-600 de cai putere, iar automobilele cu valori mai mari din start erau clasificate drept unice, fenomenale. V10-le de sub capota lui Mirage GT a fost modificat astfel încât să producă 670 de cai putere în locul celor 612 oferiţi standard de Porsche. Surplusul de putere şi cuplul motor crescut de la 590 la 630 de Nm pe şosea însemnau 3,7 secunde de la 0 la 100 de km/h şi 335 de km/h pentru viteza maximă.

Nu v-a plăcut brutalitatea Porsche-ului Carrera GT, garantată de tehnologiile apropiate de bolizii de curse? Aflaţi că cei de la Gemballa planifică şi apariţia versiunii modificate a lui Porsche 918 Spyder. Ce nume va purta şi cu ce ne va uimi încă nu ştim, dar am aflat deja că şi tirajul acestui model va fi limitat la 25 de exemplare. Dacă McLaren are P1-ul GTR şi Ferrari va avea un LaFerrari FXX, iar Porsche nu se implica în această rivalitate, oferta celor de la Gemballa va fi tocmai potrivită. Aşteptăm mai multe detalii şi primele poze oficiale.

Gemballa-Mirage-GT-3

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu