"De toate câte puţin!" Moldovenii au dat năvală la cumpărături pentru a înflori masa de sărbătoare

Embed:

Nu a mai rămas mult până când orologiul va anunţa trecerea în noul an, iar mulţi moldoveni încă roiesc prin magazine. Unii au lăsat pe ultima sută de metri cumpărăturile pentru masa de Revelion, dar şi procurarea cadourilor. 

În supermarketurile din Capitală, cumpărătorii au făcut cozi la raioanele cu produse alimentare.

Cele mai solicitate produse pentru masa de Revelion sunt citricele, vinul spumant şi dulciurile. Nelipsite vor fi produsele din carne şi lactate. Preţul acestor alimente ajunge la o mie de lei.

Unii spun că nu se uită la bani când este vorba de masa de sărbătoare:

"O să fie şi curcan, şi miel. Puţin de câte ceva, după buzunarul omului. - Cât sunteţi gata să cheltuiţi pentru masa de sărbătoare? - Oricât".

"Am luat carne ca să facem friptură, de sigur, "şampanie" nu lipseşte, puţine ouă, de toate câte puţin".

Cei care au lăsat alegerea cadourilor pentru ultima zi, au fost bulversaţi de varietatea ofertelor:

"Acum copii vor foarte multe, mai ales dacă este Internetul, încă nu ştim."

"Am luat nişte jucării. Avem un brad verde şi am vrut să-l asrotez doar cu o singură culoare. Am vrut ca nu să fie tărcat".

Şi nu doar la magazine a fost forfotă mare. Alţii au făcut cozi la bănci, ca să nu intre în 2016 cu facturile neplătite:

"Am stat puţin da, vre-o 20 de minute am stat - rândul e mare. Lumea nu prea vrea sa intre cu datorii in anul nou? - Cred ca de atâta, nu vrea sa intre cu datorii."

În data de 1 ianuarie 2016, majoritate băncilor din ţară vor fi închise, iar celelalte vor avea un program de lucru redus.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu