De râsul internetului. Andrei Năstase surprins cu pantalonii uzi ... între picioare

La protestul de astăzi organizat de Andrei Năstase, Maia Sandu și apropiații lui Renato Usatîi s-au întămplat mai multe lucruri care au stârnit comentarii aprinse pe rețelele sociale. Tot aici Andrei Năstase a fost fotografiat având pantalonii uzi, la propriu, între picioare. 

De aici nu a trecut mult până când utilizatorii de internet să vină cu tot felul de speculații cu privire la faptul că Andrei Năstase are pantalonii uzi între picioare și de ce a ajuns în această postură. Unii dintre utilizatori au spus chiar și că Andrei Năstase ar fi făcut pe el, ceea ce a generat hazul altor comentatori. 

Andrei Năstase a fost implicat și în câteva altercații astăzi cu forțele de ordine dar și cu alte persoane prezente la miting. 

În timp ce unul dintre susţinătorii votului mixt vorbea la microfon pe scena din faţa Parlamentului, acesta a urcat pe scenă. Intenţia de a ajunge la microfon a fost curmată de către combatanţi, care l-au scos de pe scenă. Mai mult, pentru fapta sa, Năstase a fost huiduit de oamenii prezenţi la miting.

Incidentul a avut loc în momentul în care unul dintre susţinătorii votului mixt, primarul satului Cobâlea din raionul Şoldăneşti, Angela Babii, ţinea un discurs în faţa mulţimii.

Acesta a fost huiduit de oamenii prezenţi la mitingul pentru susţinerea sistemului votului mixt. Mai mult, Năstase a fost apostrofat de cei prezenti la miting.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu