De râs și de plâns! Cum a decis să se trateze singur un pacient diagnosticat cu cancer

Un pacient cu cancer și-a cumpărat singur aparatele de chimioterapie de pe eBay. Când Steve Brewer (62 de ani) a primit vestea că spitalul nu își poate permite să plătească pentru cele mai bune mașini de chimioterapie, a crezut că poate rezolva singur problema.

Astfel, bătrânul a ajuns să-și cumpere singur aparatura medicală necesară.

Potrivit Daily Mail, pacientul cu cancer s-a autentificat pe contul său de eBay și a început să caute aparate de chimioterapie.

În mod surprinzător, el a descoperit că o pompă care costa în magazin 3.400 de lire putea fi cumpărată de pe siteul de vânzări cu 175 de lire.

Căutând mai departe, el a mai găsit alte nouă aparate cu suma de 100 de lire fiecare, reușind să ajute spitalul să salveze o mică avere, dar și să ajute pacienții bolnavi de cancer, scrie libertatea.ro

După descoperire Serviciul Național de Sănătate a fost acuzat că risipește banii contribuabililor cumpărând aparate care pot fi achizționate mult mai ieftin.

”Ar trbeui să fie sute de astfel de mașini la mâna a doua pe internet. Aparatele acestea trebuie să se ducă undeva. Ar putea salva din banii spitalelor sute de mii de lire”, a spus Steve Brewer pentru Daily Mail.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu