De Paştele Blajinilor, locuitorii Capitalei pot ajunge la Cimitirul Sfântul Lazăr cu transport gratuit

Embed:

De Paştele Blajinilor, astăzi și mâine, cei care vor să ajungă la cimitirul Sf. Lazăr din Capitală beneficiază de transport gratuit. Autorităţile au pus la dispoziţie 40 de autobuze pe trei linii suplimentare.

Astfel, de pe strada Vasile Alecsandri şi până la Cimitirul "Sfântul Lazăr" din strada Doina circulă autobuzele de pe linia "C".

Itinerarul liniei "D" va fi între bulevardul Renaşterii, de la Circ, şi Cimitirul Sfântul Lazăr. Pe un traseu asemănător vor circula şi autobuzele de pe linia 27.

De asemenea, în aceste zile activitatea transportului public a fost reorganizată.

Spre Cimitirul Sfântul Lazăr circulă şi microbuzele de pe liniile 126, 132, 134, 154, 162, 180, 184 şi 189, iar numărul de troleibuze de pe liniile 24 şi 25, a fost suplimentat.

Circulația pe strada Doina, porţiunea dintre strada Socoleni şi intrarea principală în Cimitirul Sfântul Lazăr va fi sistată pentru transportul privat.

Municipalitatea anunță şi despre faptul că a identificat aproximativ 1.200 de locuri de parcare pentru autoturismele private, pe teritoriile din zona adiacentă Cimitirului Sf. Lazăr.

Cele mai multe locuri de parcare vor fi pe strada Doina, peste 700 la număr.

De asemenea, sunt disponibile 150 de locuri pe strada Cucorilor, câte o sută pe strada Iazului și Ancara, dar și câteva locuri pe strada Socoleni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu