De parcă și așa nu l-am iubi destul de tare, Keanu Reeves a păşit pe covorul roşu al Oscar 2020 la braţul mamei sale

Actorul Keanu Reeves, în vârstă de 55 de ani, a impresionat publicul după ce şi-a făcut apariţia la gala premiilor Oscar 2020 alături de mama lui, designer-ul vestimentar Patricia Taylor de 76 de ani, scrie adevarul.ro.

În timp ce gala premiilor Oscar oferă trofee câştigătorilor din industria cinematografică, Keanu Reeves a câştigat detaşat titlul ”Cel mai bun copil”. Partenera lui Keanu Reeves la gala premiilor Oscar 2020 a încântat pe toată lumea. Actorul a păşit pe covorul roşu la braţul mamei sale, designer-ul vestimentar Patricia Taylor.

Atât Keanu, cât şi Patricia, au purtat la eveniment costume semnate Dolce&Gabbana. Mama actorului, la cei 76 de ani ai săi, a întors toate privirile într-un deux pieces de culoare roz prăfuit, cu un sacou la patru rânduri de nasturi. Ţinuta a fost accesorizată cu un chocker cu pietre strălucitoare argintii, un plic cărămiziu şi pantofi stiletto crem, cu flori aplicate pe vârfuri. Keanu a optat pentru un smoking negru, accesorizat cu papion.

Reacţiile internauţilor au fost pe măsură, notează huffpost.com. ”Este atât de drăguţ cu mama lui”, ”Keanu Reeves a câştigat o întâlnire la braţul mamei lui”, ”Iar el o iubeşte pe mama lui. Keanu: 1; Toată lumea la Oscar: 0”, ”Faptul că Keanu Reeves a mers cu mama lui la Oscar este cel mai tare lucru pe care l-am văzut azi”, au fost câteva dintre comentarii.


loading...

Lasă un comentariu