DE NEDESCRIS! Nereguli grave la taberele de odihnă de la Vadul lui Vodă. Copii sunt cazați chiar și câte 20 într-o cameră

Embed:

20 de copii într-o singură cameră, lipsa apei centralizate şi cantine insalubre. Asta au descoperit specialiştii Centrului Municipal de Sănătate Publică la unele dintre taberele de odihnă de la Vadul lui Vodă. Din cauza condiţiilor proaste, mulţi copii preferă să plece acasă înainte de vreme, spun autorităţile. 

"Sunt spaţii unde sunt câte 20 de copii, sunt camere de 12, 14 metri câte opt copii este o încălcare gravă. Mulţi copii după ce vin la tabere pleacă după două, trei zile pentru că nu sunt satisfăcuţi de aceste condiţii", a spus şeful Direcţiei Sănătate a Primăriei Chişinău, Mihai moldovanu.

Verificările au avut loc pe parcursul săptămânii trecute. Potrivit Primăriei, la sfârşitul sezonului estival va fi efectuată o evaluare mai amplă şi chiar un clasament al taberelor unde s-au depistat nereguli. Dacă acestea nu vor fi înlăturate, atunci instituţiile riscă să nu să se mai regăsească pe listele de anul viitor. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu

EMISIUNI PUBLIKA »