De la sărbătoare la haos! Suporterii francezi s-au bătut cu poliţia pe bulevard Champs-Elysees din Paris

Embed:
Suporterii francezi s-au bătut cu poliţia pe bulevard Champs-Elysees din Paris după calificarea naţionalei "cocoşului galic" în finala Cupei Mondiale. Fanii au aruncat cu pietre şi sticle în forţele de ordine iar acestea, la rândul lor, au folosit gaze lacrimogene pentru a calma spiritele.

Alţi suporteri au evitat, însă, ciocnirile cu poliţiştii şi au sărbătorit performanţa obţinută de echipa antrenată de Didier Deschamps chiar lângă Arcul de Triumf.

Partida dintre Franţa şi Belgia a fost urmărită şi în satul Paris, o localitate din apropierea oraşului Celeabinsk din Rusia. Câteva zeci de persoane s-au adunat în faţa televizorului la o staţie de pompieri.

"Printre locuitorii satului nostru sunt mulţi amatori de fotbal care urmăresc Campionatul Mondial. Ne place să ne adunăm în faţa televizorului la aer curat ca să privim cu mare entuziasm meciurile."

De cealaltă parte, fanii belgieni au plecat acasă dezamăgiţi după eşecul suferit în semifinale de reprezentativa "diavolilor roşii".

Belgia va juca finala mică împotriva Angliei sau Croaţiei, partida fiind programată în data de 14 iulie la Sankt-Petersburg.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu