De la Chirtoacă de Paşti: 1kg zahăr, 1kg orez, 1 l de ulei, 10 ouă şi un pui congelat

Embed:

Un kg de zahăr şi unul de orez, 1 litru de ulei, 10 ouă şi un pui congelat. Asta va conţine pachetul social de care vor beneficia pensionarii din Capitală, dar şi persoanele cu venituri lunare mai mici de 1450 lei, în ajunul sărbătorilor de Paşti.

În plus, beneficiarii de ajutor social vor primi şi câte un cozonac simbolic de 180 de grame şi vopsea pentru ouă. Suma totală a pachetului constituie 99, 61 lei. Informaţia a fost prezentată primarului Capitalei, Dorin Chirtoacă, în cadrul şedinţei Primăriei de azi, 18 aprilie.

"Nu sunt din partea primarului, a Pieţei Centrale sau a Guvernului, ci din partea municipiului Chişinău. La  acest ajutor social au contribuit în egală măsură Primăria şi Consiliul Municipal", a ţinut să precizeze Chirtoacă. El a adăugat că nu planifică să trimită scrisori locuitorilor capitalei de Paşti sau să facă din aceasta spoturi electorale.

Amintim că anterior, edilul le-a cerut oficialilor de la Primărie să identifice persoanele care au nevoie de acest ajutor social şi să pregătească lista produselor necesare.

 

 

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu