De la caniculă la ploi şi temperaturi scăzute. Cum va fi vremea în următoarele zile

Embed:
Mâine, cerul va fi variabil, în raioanele de nord se prevăd ploi slabe cu descărcări electrice. La Briceni sunt prognozate 20 de grade, iar la Soroca va fi cu un grad mai mult. La Bălţi se vor înregistra 23 de grade. La Orhei se aşteaptă 26 de grade, iar la Tiraspol 27 de grade. La Leova şi Comrat vor fi 29 de grade, iar la Cahul maxima va ajunge până la 30 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 19 grade, iar mâine vor fi 27. În următoarele zile, temperaturile vor scădea. Potrivit meteorologilor, ziua maximele vor oscila între 24 şi 31 de grade, iar noaptea între 11 şi 15.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 36 de grade. La Paris şi Londra vor fi 22 de garde, însoţite de ploi slabe. La Berlin va fi cu un grad mai puţin. La Roma se va încălzi până la 32 de grade. La Viena se vor înregistra 26 de grade, iar la Praga 22. La Varşovia şi Budapesta sunt anunţate 24 de grade, iar la Belgrad 25. În capitala României termometrele vor indica 29 de grade. La Atena maxima va fi de 34 de grade. La Ankara se aşteaptă 36 de grade. La Kiev vor cădea ploi cu descărcări electrice şi se vor înregistra 24 de grade. Cu un grad mai puţin va fi la Moscova.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu