De Crăciun la datorie! Zeci de persoane s-au pomenit în situaţii dificile şi au cerut ajutorul salvatorilor (VIDEO)

Embed:

Prezenți la datorie în orice moment. Chiar și de Crăciun, salvatorii și pompierii au intervenit în 21 de situații de risc, precum deblocări de uși, stoparea incendiilor, dar și în urgențe medicale.

Salvatorii au intervenit la deblocarea unei uși într-un apartament din comuna Stăuceni, unde se afla un copil de doi ani. Ușa s-a blocat după ce mama copilului, a ieșit din casă și a închis ușa de la intrare din imprudență. La întoarcere, aceasta a încercat să o deschidă, dar nereușind, a cerut ajutorul salvatorilor.

Un alt caz a fost înregistrat pe strada Cuza Vodă din capitală. O femeie bolnavă de 75 de ani a fost blocată în casă. După intervenția salvatorilor, femeia a primit îngrijirile medicale necesare

O echipă SMURD intervenit în Bălți, după ce un bărbat de 27 de ani, a căzut în plină stradă. În urma intervenției, bărbatul a fost transportat în stare stabilă la spital. 

Potrivit informațiilor oferite de Serviciul Situații Excepționale, în ziua de Crăciun, cinci persoane din nordul țării au solicitat ajutorul echipelor mobile de urgență.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu