De Crăciun, deputații ACUM-PSRM vor primi mașini noi. Ce automobile își cumpără parlamentarii

Parlamentul Republicii Moldova cumpără patru automobile fabricate în anul 2019, pentru care este dispus să plătească peste două milioane de lei, scrie zdg.md.

O licitație publică pentru achiziționarea bunurilor a fost publicată la 21 octombrie 2019 pe portatul e-licitatie.md de către Secretariatul Parlamentului Republicii Moldova.

Ofertele urmează a fi depuse până la 12 noiembrie 2019, iar compania care va fi desemnată câștigătoare va trebui să livreze mașinile până la 16 decembrie 2019.

Potrivit anunțului de participare la licitație, autotursimele trebuie, printre altele, să fie de culoare negru-metalizat, să aibă forma caroseriei sedan sau hatchback, să fie dotate cu cinci locuri, să dispună de computer de bord și să fie noi, fabricate în anul 2019.

Valoarea estimativă a achiziției este de 2 080 000 de lei.

Cumpărarea autoturismelor nu a fost inclusă în Planul de achiziții al Parlamentului pentru anul 2019.

ZdG a expediat instituției o solicitare de informații pentru a afla care este necesitatea achiziționării bunurilor și de cine vor fi folosite autoturismele.

Publika.md amintește că deputaţii au decis să-şi reînoiască parcul auto cu patru maşini, pentru care au alocat peste două milioane de lei. Totodată, vor fi procurate 56 de calculatoare noi pentru parlamentarii din alianţa ACUM - PSRM. Informaţiile se regăsesc în Nota informativă la proiectul Hotărârii Biroului Permanent al Parlamentului cu privire la bugetul pentru 2019.

CITEȘTE ȘI: Gaură bugetară?! Deputaţii îşi reînoiesc parcul auto cu PATRU MAŞINI pentru care au alocat PESTE DOUĂ MILIOANE de lei.

loading...

Lasă un comentariu