De astăzi vor fi instalate corturile anticaniculă în Capitală și în mai multe orașe din ţară

Embed:

De astăzi, în cele cinci sectoare ale Capitalei, dar și în câteva orașe din țară vor fi instalate corturi anticaniculă. Prim-ministrul Pavel Filip a solicitat subdiviziunilor Ministerului Sănătăţii, Muncii și Protecției Sociale, Ministerului Afacerilor Interne să asigure protecția necesară cetățenilor pe timp de caniculă.

"Premierul Pavel Filip a solicitat subdiviziunilor Ministerului Sănătăţii, Muncii și Protecției Sociale, Ministerului Afacerilor Interne şi autorităţilor publice locale să fie în conlucrare permanentă şi să asigure protecția necesară cetățenilor pe timp de caniculă. Începând de astăzi, vor fi instalate corturi anticaniculă în cele 5 sectoare ale Capitalei, dar și în municipiile Bălți, Cahul și Comrat. De asemenea, asistenții sociali și reprezentanții autorităților publice locale vor vizita persoanele vârstnice singuratice la domiciliu, pentru a le acorda ajutorul necesar.", a scris Pavel Filip

Corturile anticaniculă vor lucra zilnic de la ora 11:00 până la 18:00.

În Chişinău vor funcţiona cinci puncte de reabilitare în cele cinci sectoare: în sectorul Botanica în apropiere de Centrul Comercial "1000 de Mărunțușuri", sectorul Centru în prejma "Pieței Centrale", sectorul Râșcani în apropierea "Pieței Matei Basarab", sectorul Ciocana pe strada Ginta Latina nr.18 și sectorul Buiucani pe strada Calea Ieșilor nr.1.

Oamenii sunt îndemnați să vină aici pentru a bea apă și pentru a se proteja de soare în orele de vârf. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu