David Luiz nu pleacă de la Chelsea şi a câştigat încrederea lui Maurizio Sarri

Fundaşul brazilian David Luiz a dezminţit speculaţiile privind o plecare de la Chelsea Londra şi speră să câştige alte titluri cu noul antrenor Maurizio Sarri, scrie agerpres.ro.

Transferat de la PSG la Chelsea în 2016, David Luiz a jucat doar 10 meciuri în ultimul sezon sub comanda lui Antonio Conte şi din acest motiv nu a prins lotul Braziliei pentru CM 2018 din Rusia.

''Am revenit la Chelsea ca să stau. Când am luat decizia de a reveni de la Paris a fost pentru a câştiga Premier League şi să fac iar ceva cu Chelsea, aşa că sunt foarte fericit aici'', a declarat David Luiz, care a fost titular în meciurile câştigate recent cu Inter Milano şi Perth Gory.

''Îmi place filosofia lui Sarri, a adăugat Luiz. Jucăm sus, cu multă posesie şi într-o manieră tehnică. El încearcă zilnic să ne ajute să învăţăm mai repede filosofia lui. Asta cere întotdeauna timp, dar depinde şi de noi. Dacă eşti dedicat în fiecare zi şi faci totul la antrenament, atunci vom învăţa mai repede''.

În următoarele meciuri amicale, Chelsea va juca cu Arsenal şi Lyom, înainte de jocul oficial cu Manchester City, programat pe 5 august în Community Shield, care opune campioana şi câştigătoarea cupei.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu