David Haye s-a ascuns de poliţie după ce s-a bătut cu Dereck Chisora

Embed:

Poliţia germană îl caută în continuare pe fostul boxer britanic, David Haye, dispărut după incidentul de duminică, când acesta s-a luat la bătaie cu compatriotul său Dereck Chisora. S-a întâmplat în timpul conferinţei de presă de după meciul cu Kliciko. Chisora, care l-a ameninţat cu moartea pe Haye, a fost arestat imediat, dar mai apoi eliberat. El riscă suspendare pe viaţă din box.

Conform presei britanice, pugilistul David Haye s-a întors în Anglia imediat după incidentul de duminică, şi se ascunde de poliţie într-una din reşedinţele sale.

"L-am interogat pe domnul Chisora şi antrenorul său aici. Acum avem nevoie de explicaţiile domnului Haye şi ale celorlalţi care au fost implicaţi şi, atunci, vom decide ce vom face în continuare. Cercetările sunt în curs de desfăşurare, iar acestea au nevoie de timp şi de rigoare", a declarat Wolfgang Wenger, purtător de cuvânt al poliţiei.

Chisora a fost arestat după bătaia de la conferinţa de presă, de după meciul cu Vitalii Kliciko, pierdut la puncte de boxerul englez, dar a fost eliberat după câteva ore. Federaţia Britanică de Box a anunţat că Dereck Chisora ar putea fi suspendat pe viaţă din orice activitate sportivă. În acelaşi timp, David Haye ar putea scăpa doar cu o amendă, având în vedere că s-a retras din activitate în luna octombrie 2011, după înfrângerea suferită în faţa lui Vladimir Kliciko.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu