David Haye face ultimele pregătiri pentru lupta de la Londra cu Mark De Mori

Embed:

David Haye este gata să revină în ring după trei ani şi jumătate. Boxerul britanic va lupta sâmbătă cu australianul Mark De Mori. Cei doi pugilişti s-au întrecut în declaraţii înainte de marea luptă.  

Pugilistul britanic David Haye spune că va avea o luptă grea, însă ştie de ce are nevoie pentru a obţine victoria: "Sunt încântat. Am muncit foarte mult. Am efectuat ultimul antrenament și mă simt bine. Ritm şi multă mișcare, asta e tot de ce am nevoie. Mă așteaptă o luptă grea, dar, în acelaşi timp, una foarte bună. Mark de Mori a avut mult timp să se pregătească pentru această luptă."

Mark De Mori a declarat înainte de luptă că Haye este un adversar imprevizibil: "M-am pregătit, am analizat stilul adversarului. Desigur, știu ce face în ring. E foarte șmecher. Sunt concentrat și m-am pregătit pentru orice stil al lui David Haye."

Haye are în palmares de 26 victorii şi două înfrângeri. De partea cealaltă, De Mori a obţinut de-a lungul carierei 30 de victorii şi a suferit doar o înfrângere.

David Haye a decis să se retragă în 2013 după o accidentare la umăr. Din cauza acesteia, el a anulat lupta cu Manuel Charr şi de două ori a amânat duelul cu Tyson Furry.

Presa internaţională a scris că Haye a revenit pentru a se revanşa în faţa lui Kliciko. Britanicul a fost învins de ucrainean în 2011, după o decizie unanimă a arbitrilor.

Ultimul său meci, Haye l-a disputat în iulie 2012, când l-a învins pe Dereck Chisora, prin knock-out tehnic în repriza a cincea. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu