David Guetta, declarat producătorul muzical al anului 2019

Site-ul 1001tracklists a publicat clasamentul dedicat producătorilor "Top 101 Producers 2019", locul 1 ajungând la francezul David Guetta, unul dintre DJ-ii de mainstage ai festivalului UNTOLD.

De câțiva ani cunoscutul site publică anual un chart în care sunt listați cei mai buni 101 producători ai lumii; ai putea crede că TOP 100 DJ Mag e de ajuns, dar la fiecare clasament apar discuții în legătura cu cei listati. Sistemul 1001tracklist e diferit de poll-ul anual realizat de DJ Mag.

Topul este generat automat în funcție de numărul de piese pe care un artist le-a avut în diferitele show-uri radio, în aparițiile live, în mix-urile de club. Această metodă evaluează numărul de difuzări pentru o piesă.

Clasamentul 1001tracklist e bazat pe date reale dar, desigur, ca și în cazul TOP 100 DJ Mag, nu e perfect; acesta ar putea fi motivul pentru care în top vei regăsi niște nume.. aproape necunoscute. În orice caz, David Guetta ocupa locul 1 cu peste 1721 de play-uri, probabil și grație alias-ului Jack Back. E urmat de Tiesto pe locul 2 și Skrillex pe 3, scrie libertatea.ro

Lasă un comentariu