David Beckham, victima unei farse. Fostului fotbalist i-a fost prezentată o statuie falsă

Embed:

Fostul internaţional englez David Beckham a fost omagiat la începutul acestei luni cu o statuie în faţa stadionului echipei Los Angeles Galaxy. Mijlocașul a evoluat pentru LA Galaxy în perioada 2007-2012.

Statuia a fost dezvelită înaintea meciului de pe teren propriu cu Chicago Fire, câştigat cu scorul de 2-1, în prima etapă a Major Soccer League.
Însă înainte să se bucure în totalitate de adevărata statuie, Beckham a fost victima unei farse pusă la cale de cei de la ”The Late Late Show”, un talk-show de noapte.

Aceștia i-au prezentat fostului mare fotbalist o statuie falsă, care nu prea semăna cu acesta. Când a fost descoperită, fostul mare fotbalist a rămas foarte dezamăgit.

"Nu puteți pune așa ceva în fața stadionului. E inacceptabil. Vor veni din Londra părinții şi soţia la inaugurare. Copiii mei vor începe să plângă dacă o să vadă această statuie. Nu vreau să vă ofensez, dar este un lucru important pentru mine."

În timpul farsei, Beckham era tot mai agitat și disperat, în timp ce actorii care participau se amuzau de reacția acestuia.

"- Uitaţi-vă la ochii mei!

- Aveţi asemenea privire în momentul în care loviţi mingea.

- Singurul lucru bun este părul."

La final, James Kimberley Corden, autorul principal al farsei, a intrat în scenă, iar englezul a respirat ușurat şi a înţeles că este vorba despre o glumă.

David Beckham s-a retras din activitate în 2013.
De-a lungul carierei el a fost legitimat la Manchester United, Real Madrid, AC Milan, PSG și LA Galaxy.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu