David Beckham şi-a prezentat noua colecţie de lenjerie

Embed:

David Beckham surprinde din nou! De această dată nu prin talentul de fotbalist, ci prin cel de model! La cei 36 de ani, fostul căpitan al naţionalei Angliei arată de invidiat! Fotbalistul şi-a prezentat noua sa colecţie de lenjerie pentru bărbaţi şi a fost la fel de fresh ca şi la 20 de ani!

Fotbalistul celor de la Los Angeles Galaxy, David Beckham este într-o formă de invidiat. Fostul căpitan al naţionalei Angliei şi-a prezentat noua sa colecţie de lenjerie pentru bărbaţi, care va face parte din linia de haine H&M.

Spotul video pentru H&M, numit "Reclama din Ziua Meciului", are 36 de secunde şi va fi difuzat în premieră pe cinci februarie, în ziua în care se va juca Super Bowlul, pentru suma de 3,5 milioane de dolari. Linia de lenjerie intimă H&M semnată de fotbalistul englez are preţuri accesibile, o pereche de boxeri costând 9,99 lire sterline.

Aceasta nu prima campanie de lenjerie intimă în care apare fotbalistul David Beckham, el fiind si imaginea Armani din 2007 pentru boxeri şi chiloţi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu