David Beckham s-a calificat cu echipa sa LA Galaxy în semifinalele Major Soccer League

David Beckham s-a calificat cu echipa sa LA Galaxy în semifinalele Major Soccer League, după ce i-au învins pe cei de la Seattle Sounders cu 2-1. În ultimul act al Conferinţei de Vest LA Galaxy va întâlni formaţia FC Dallas, iar câştigătoarea acestui duel tur-retur va disputa marea finală, programată pe 17 noiembrie la Toronto.

Echipa starului englez David Beckham, Los Angeles Galaxy, s-a calificat în semifinalele campionatului profesionist nord-american de fotbal, datorită victoriei obţinute în faţa formaţiei Seattle Sounders, scor 2-1.

David Beckham, a participat şi el la marcarea primului gol. Revenit pe gazon în urmă cu două luni, după o gravă accidentare la tendonul lui Ahile, acesta i-a centrat perfect din corner lui Edson Buddle, care a înscris cu capul în minutul 19, iar apoi a recidivat în minutul 27, la o lovitură liberă, în urma căreia Omar Gonzalez a majorat avantajul gazdelor. Seattle a redus din handicap prin Zakuani, la finalul jocului.

Los Angeles Galaxy, care se impusese şi în meciul tur, cu 1-0, va întâlni în ultimul act al Conferinţei de Vest formaţia FC Dallas, câştigătoarea acestui duel tur-retur urmând să dispute marea finală a MLS, programată pe 17 noiembrie la Toronto.

În Conferinţa de Est, echipa care va disputa finala campionatului va fi stabilită în urma confruntării dintre San Jose Earthquakes şi Colorado Rapids.

Lasă un comentariu