David Beckham, primul bărbat care apare singur pe coperta revistei Elle

Fotbalistul englez David Beckham a devenit primul bărbat din lume care va apărea singur pe coperta ediţiei britanice a revistei Elle, informează dialymail.co.uk, citat de gandul.info.

Vorbind despre această experienţă, prima lui apariţie pe coperta unei reviste de modă pentru femei, fotbalistul englez a spus: "Elle este o revistă prestigioasă care se bucură de o recunoaştere internaţională. Sunt onorat de faptul că mi s-a cerut să devin primul bărbat care va poza singur pe coperta acestei reviste".

Potrivit editorilor publicaţiei, numărul din luna iulie al revistei Elle va fi "un salut adresat Jocurilor Olimpice prin intermediul unei vedete de talie mondială, renumit atât pentru stilul său vestimentar, cât şi pentru calităţile sale atletice".

În trecut şi alţi bărbaţi au apărut pe coperta revistei Elle, dar aceştia au pozat de fiecare dată în compania unor vedete feminine.

Astfel, Paul Weller a pozat alături de Kate Moss, în februarie 1997, Ewan McGregor alături de Renee Zellweger, în ianuarie 2001, iar Liam Gallagher a apărut alături de Nicole Appleton, în noiembrie 2003.

David Beckham nu este deloc străin de cariera de fotomodel şi a apărut adeseori în pictoriale şi în reclame. Fotbalistul englez a pozat de curând în lenjerie intimă pentru a-şi promova propria linie creată în colaborare cu brandul H&M.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu