Date noi despre accidentul GRAV din Cluj, România. Incident provocat de şoferul care a adormit la volan. Microbuzul era plin cu ELEVI

Accidentul de pe DN 1, din Cluj, în care 11 oameni, între care patru copii, au fost răniţi, sâmbătă, a fost produs de un şofer care, din primele cercetări, a adormit la volan. Microbuzul era plin cu elevi de la o şcoală din Bacău, scrie mediafax.ro.

Potrivit Poliţiei Cluj, primele cercetări arată că şoferul microbuzului, un bărbat de 51 de ani, din Bacău, ar fi adormit la volan.

„În timp ce conducea un microbuz pe DN1 E60, din direcţia Cluj spre Oradea, şoferul ar fi adormit la volan, motiv pentru care a ieşit în afara părţii carosabile, în partea dreaptă a sensului său de mers”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Cluj.

Un număr de 11 persoane au fost rănite, între care patru sunt copii.

Se pare că în microbuz se aflau elevi de la o şcoală din judeţul Bacău.

Reprezentanţii ISU Cluj au transmis că patru dintre victime sunt minori, iar un adolescent în vârstă de 17 ani va fi luat cu un elicopter SMURD, acesta fiind inconştient.

Un microbuz cu mai multe persoane la bord a fost implicat, sâmbătă, într-un accident, pe DN 1, în localitatea Căpuşu Mare, judeţul Cluj.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu