Daruri pentru Liceul Teoretic "Prometeu" din satul Grozeşti,. Elevii au primit un televizor, un laptop şi un centru muzical

Embed:

Încă un motiv de bucurie pentru elevii şi dascălii de la Liceul Teoretic "Prometeu" din satul Grozeşti, raionul Nisporeni. Liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a demonstrat încă odată că se ţine de promisiuni. După ce a vizitat, la întâi septembrie, şcoala pe care a absolvit-o şi le-a promis elevilor şi profesorilor mobilier nou, IERI fundaţia "Edelweiss" pe care a întemeiat-o, le-a adus mese şi scaune noi, dar şi un televizor, un laptop şi un centru muzical. Astfel, orele de muzică vor fi de acum
mai interesante.

Elevii s-au arătat extrem de bucuroşi de noul mobilier.

"Acum ai mai mare plăcere gândidu-te că ai un loc mai bun de învăţat."

Şi fete se bucură că au scăpat de grija hainelor rupte din cauza mobilierului vechi.

"De fiecare dată când veneam la şcoală mi se agăţau ştrampii de scaun. Mai rar veneam în fustă." scurtat

"Îmi plac aceste mese pentru că au tot suport pentru tot felul de lucruri, de exemplu aici poţi pune un pahar sau o sticlă cu apă."

"Îmi plac aceste bănci sunt comode şi avem mai mult spaţiu, are fiecare banca sa."

De acum încolo lecţiile de muzică vor fi mai interactive cu televizorul, laptopul şi centrul muzical, toate oferite de fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss".

"Este ceva nou, inovativ pentru noi. La lecţia de muzică o să am multe tehnică şi o să mă distrez. Sunt bucuros, îi mulţumim fundaţiei Edelweiss pentru aceste daruri minunate."

"Fondatorul Edelweiss, Vlad Plahotniuc întotdeauna îşi realizează promisiunile. Începând de astăzi elevii din liceu beneficiază de mobilier de calitate, tehnică de specialitate pentru a petrece orele de muzică într-o ambianţă frumoasă şi plăcută",a spus directorul executiv Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss", Lidia Cocoș.

"Când trecem temele teatru, avem mare nevoie să arătam copilului ce este, pentru că copii de la sat nu au posibilitate să meargă la teatru. Eu pot spune că cabinetul meu este cel mai frumos din tot raionul şi sunt fericită şi bucuroasă", a spus profesoara de muzică Liceul Teoretic "Prometeu" Grozeşti, Nisporeni, Elena Dragan.

"Ne-am dorit mult acest cadou mare. Mulţumim pentru receptivitate fundaţiei Edelweiss şi domnului Vlad Plahotniuc pentru donaţia pe care am primit-o astăzi",a spus  directoarea Liceul Teoretic "Prometeu" din satul Grozeşti, raionul Nisporeni, Liliana Mocanu. 

Acum un an, fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss, a adus în dar şcolii un pian la care astăzi elevii ascultă piesele marilor compozitori. În liceul din satul Grozeşti îşi fac studiile 303 elevi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu