DARURI PENTRU COPIII TALENTAŢI! Visele devin realitate în ajunul sărbătorilor de iarnă

Embed:

În ajunul sărbătorilor de iarnă visele devin realitate. De asta s-au convins şi copiii beneficiari ai Centrului Comunitar pentru copiii şi tineri "Convorbitorul" din sectorul Ciocana al Capitalei. Micuţii au trăit o zi de poveste colindând, cântând şi recitind poezii celor dragi, dar şi lui Moş Crăciun. Moşul i-a răsplătit cu daruri oferite de către Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" în cadrul campaniei de Crăciun.

Alexandrina Hîncu are nouă ani şi frecventează Centrul Comunitar "Convorbitorul" de aproape patru luni. Aici Alexandrina învaţă arta vorbirii. Ea şi-a demonstrat abilităţile deprinse aici în timpul matineului, iar darurile primite au fost pe măsura aşteptărilor.

"O cutie cu ciocolate şi o carte. Tuturor le plac plac dulciurile", a spus Alexandrina Hîncu.

Şi Adrian Cernei îşi petrece timpul liber la centru. Băiatul şi-a pierdut tatăl când împlinise abia doi ani. Îşi alină dorul de tată prin cântec. De doi ani el frecventează orele de canto, iar darurile primite le va împărţi cu cei dragi.

"Este foarte plăcut, adică nu contează că sunt mare sau ceva de genul. Adică îl voi împărţi cu surioara sau cu cineva mai cunoscut şi e foarte plăcut", a relatat tânărul interpret, Adrian Cernei.

Daruri au primit cei peste 100 de copiii care frecventează centrul. Acestea au fost oferite de către Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss".

"Am venit cu daruri pentru ei, am fost primiţi cu atâtea emoţii şi cu atâta fericire sinceră, ne bucurăm că am venit astăzi aici. La copiii am venit cu dulciuri, căci ştiu că sunt aşteptate de Crăciun cel mai mult şi desigur şi nişte carnete, nişte pixuri care să îi ajute aici la aceste centre comunitare să se dezvolte pe viitor", a specificat coordonatorul proiectelor “Edelweiss”, Viorica Ţurcan.

"Probabil că este cel mai mare ajutor astăzi, pentru că cunoaştem toate activităţile de binefacere organizate de către această fundaţie şi copiii vor rămâne încântaţi de aceste cadouri", a declarat şefa Direcţiei Protecţiei Copilului sectorul Ciocana, Maria Gribincea.

În cadrul campaniei de Crăciun, Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" va oferi daruri pentru încă patru centre comunitare din Capitală, dar şi la unul din raionul Făleşti.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu