Daruri neobişnuite pentru mai mulţi copii din familii nevoiaşe din satul Hârtopul Mare

Embed:

Moș Crăciun a venit cu daruri neobişnuite, în acest an, pentru mai mulţi copii din familii nevoiaşe din satul Hârtopul Mare, Criuleni.

Preşedintele PSD Moldova, Victor Alexeev, împreună cu prietenii săi, le-a adus copiilor rechizite şcolare, jucării, hăinuţe şi dulciuri. Surpriza cea mare a fost sacrificarea unui purcel, așa cum se obișnuiește în ajun de Crăciun. Drept răsplată, copiii au cântat colinde.

Aceşti 12 copii, care au între 9 şi 18 ani, fac parte din ansamblul "Băştinaşii" din satul Hârtopul Mare. Pentru a sărbători, ei au fost invitați la o pensiune. Emoțiile au fost pe măsură. 

În timp ce copiii se bucurau de cadouri, tot pentru ei, era sacrificat un purcel.

După ce purcelul a fost tăiat carnea a fost împărțită copiilor, pentru a se bucura și ei de o masă de sărbătoare în familie.

"Sunt niște copii cu inimă mare, copii sunt îngerii coborâți pe pământ. Au meritat această surpriză, a fost o surpriză și pentru mine. Mulțumim Domnului și celor care ne-au organizat această surpriză și frumoasă sărbătoare", a spus conducătorul artistic al ansamblului "Băştinaşi", Lidia Stăvilă.

Organizatorul sărbătorii, Victor Alexeev, spune că micuții merită toate darurile din lume.

"Aceşti copii sunt coroana neamului nostru şi această coroană, an de an, o să o împodobim cu aşa copii frumoşi. Coroana neamului nostru trebuie să ne mândrim cu asta şi aceşti copii chiar sunt deosebiţi", a spus președintele PSD în Republica Moldova, Victor Alexeev. 

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu