Daruri din partea Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" pentru șase familii de tripleți

Embed:
În ajun, fundația lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" a adus bucurii în casa a șase familii de tripleți. Părinții acestora au primit în dar cuptoare cu microunde, iar copiii - scutere, pe care le vor folosi când vor mai crește un pic.

"Am citit mult despre aceste tre femei și am dorit ca să le numim Vera, Nadejda și Liubovi. – Cum e să fiți tatăl a trei fete deodată, triplete. – E o surpriză, când am auzit prima dată a fost o surpriză foarte mare. Rezistăm, mulțumesc.", a declarat un tata.

Capul acestei familii mari recunoaște, că și-a revenit deja și s-a obișnuit că este tată de tripleți. Acum învață să deosebească fiicele una de alta. Doar de curând au decis să renunțe la brățările cu numele acestora.

- A fost complicat să le deosebiți la început? Când erau încă foarte mici. – Ca tată - da, mama știe mai bine.

Fiecare familie are istoria sa referitor la cum a reacționat, când a aflat că vor aduce pe lume tripleți.

Am fost șocată, nu m-am așteptat. Burta era mare și credeam că ar putea fi gemeni. Când mi-au zis că sunt tripleți am fost șocată, m-am gândit că medicul a văzut de două ori unul și același copil.

Fundația lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" a decis să contribuie la bunăstarea și fericirea a șase familii de tripleți. Părinții și copiii lor au primit cadouri în cadrul sărbătorii organizate de revista "Odoraș".

Este foarte costisitor ca să cumpărăm pentru toți trei în același timp, bate la buzunar. Dar așa, le-am primit cadou și este foarte bine.

Acum două zile "Edelweiss" a venit cu cadouri și la o familie de cvadrupleți din Glodeni.

Fundația susține aceste tinere familii în cadrul campaniei "O nouă viață". Din anul 2016 au fost distribuite în jur de 11 mii de seturi de produse de îngrijire a nou-născuților.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu