DARURI DE SĂRBĂTORI. Aproape 500 de copii din Briceni au primit cadouri din partea semenilor lor din Germania

Embed:
Aproape 500 de copii din Briceni au primit cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă din partea semenilor lor din Germania. Micuţii au fost felicitaţi şi de deputatul PDM, Marian Lupu, care a făcut posibil ca darurile să ajungă la ei.

Legislatorul le-a promis că în scurt timp pentru ei va fi construită o tabără de odihnă.

"Raionul Briceni o să aibă o tabără de odihnă pentru copii", a declarat Marian Lupu, deputat PDM. 

Copiii s-au bucurat de cadourile primite şi spun că deja simt atmosfera sărbătorilor de iarnă.

"Ceva foarte frumos şi neobişnuit. – Te-ai aşteptat la un aşa cadou? – Nu. – Ce îţi place? –Sunt foarte mulţumită pentru aşa cadou", a spus un copil.

"Am primit foarte multe dulciuri şi lucruri pentru şcoală care o să-mi trebuiască. Şi sunt foarte mulţumită", a zis un copil prezent la eveniment.

"Sunt foarte bucuros că am primit acest cadou şi mulţumesc la copiii care au făcut acest cadou", a spus un copil.

Voluntarii din Germania s-au arătat bucuroşi că au putut aduce zâmbete pe chipurile copiilor din Moldova.

"Copiii din Germania împachetează pacheţelele, dau câte o jucărie şi dau cu drag că ştiind că aici copiii din Moldova le primesc cu drag. De la o jucărie, care e lucrul cel mai important pentru un copil şi am adus rechizite şcolare, creioane, dulciuri, poate un tricou sau o căciuliţă", a declarat Renate Weber, reprezentant ONG din Germania.

"Cu toţii împreună, cu colegii de aici am decis să le organizăm ceva frumos cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Întâi de toate puteţi vedea în cadrul unui parteneriat cu ONG-urile din RM, dar şi ONG-uri din Germania", a declarat Marian Lupu, preşedintele fracţiunii PDM

În semn de mulţumire, copiii le-au cântat şi i-au urat pe oaspeţi.



loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu