Daruri de Crăciun. Angajații Inspectoratului de Poliție Criuleni au adus zâmbete și bucurie în sânul familiilor nevoiaşe (FOTO)

Embed:

În ajunul sărbătorilor de iarnă mai mulţi locuitori din raionul Criuleni au fost felicitaţi de reprezentanţii Inspectoratului local de poliţie. Angajaţii au venit cu daruri la familiile nevoiaşe. Aceştia asu primit produse alimentare, jucării şi haine.

Anul acesta a fost unul foarte greu pentru Maria Chetrusca. Soţul ei a murit în Israel, înecat în mare. Acum femeia educă singură doi copii.

"Dunmezeu are grijă de noi. Sunt oameni buni care m-au ajutat. Noi cu soţu voiam să ne facem căsuţa noastră, dar nu aveam posibilităţi", a spus femeia.

Iacob şi Victoria sunt cei care o motivează pe mama lor să fie optimistă.

"Acordarea ajutorului a devenit o tradiţie. Strângem bani şi ne străduim să aducem bucurii familiilor din sectorul nostru. Nu vrem să rămânem indiferenţi. Îi ajutăm cu ce putem", a menţionat Eugenia Florica, angajată a IP Criuleni.

Pomul cu daruri şi dulciuri a ajuns şi la familia Grecu. Unul după altul femeia i-a pierdut doi soţi. Acum a rămas cu trei copii şi se descurcă greu. Mai mult, îngrijeşte şi de mama ei bolnavă.

Femeia e bucuroasă că masa de sărbătoare va fi un pic mai bogată: "Este un mare ajutor. Sa dea dumnezeu la toţi numai bine".

Poliţiştii din Criuleni au venit cu daruri şi la familiile din satul Izbişte şi Mălăieștii Noi. Această frumoasă tradiţie, este respectată deja de trei ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu