Daniel Ricciardo, dezamăgit de ceea ce se întâmplă la Red Bull Racing

Embed:

Daniel Ricciardo este dezamăgit de ceea ce se întâmplă în acest sezon la echipa sa Red Bull Racing. Pilotul australian spune că este ceva neobişnuit să nu poată lupta pentru primele locuri, însă speră să mai ajungă pe podium în acest sezon.

Daniel Ricciardo a fost revelaţia sezonului precedent în Formula 1, după ce a fost singurul pilot care a mai urcat pe podium pe lângă cei de la Mercedes. Lucrurile s-au schimbat însă radical în acest an.

Australianul admite că îi este foarte greu în acest sezon pentru că nu poate lupta pentru primele poziţii cu Red Bull Racing, după ce anul trecut a obţinut trei victorii.

Cel mai bun rezultat obţinut de Ricciardo în 2015 a fost locul şase în Marele Premiu al Australiei şi Marele Premiu al Bahrainului.

"Cred că în acest moment nu putem ţine ritmul cu Mercedes şi Ferrari. Obiectivul nostru este să-i ajungem din urmă. Ultima dată chiar şi cei de la Williams au fost mai rapizi decât noi. Acum trebuie să ne străduim să ajungem în primii cinci, iar după asta vom avea şanse să fim printre primii trei. Evident, vreau să revin pe podium", a spus Daniel Ricciardo.

Red Bull Racing a avertizat anterior că s-ar putea retrage din Formula 1 din cauza lipsei de performanţe, mai ales că există şanse mici ca Renault să îmbunătăţească motorul.

În aceste zile, Daniel Ricciardo se pregăteşte alături de colegul său de la Red Bull Racing, Daniil Kviat, de Marele Premiu al Spaniei, a cincea etapă a Marelui Circ.

Cursa de la Barcelona va avea loc duminică, iar calificările sunt programate pe 9 mai.

După patru etape, Daniel Ricciardo este pe şapte în clasamentul general, în timp ce Red Bull ocupă poziţia a patra în clasamentul constructorilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu