Daniel Craig, cel mai longeviv James Bond

Actorul britanic Daniel Craig este cel mai longeviv James Bond. Acum 5.121 de zile, adică mai bine de 14 ani, el a preluat rolul agentului 007, jucând în patru filme despre vestitul spion. Astfel, Craig l-a depășit pe Roger Moore, care a deținut acest rol timp de 5.118 zile.

La anul, cea de-a cincea peliculă cu Daniel Craig în rolul lui James Bond, "No Time To Die", va fi lansată pe marile ecrane. Așa că actorul britanic își va prelungi cariera sa de Agent 007, aşa că recordul lui va fi greu de bătut în viitor.

Roger Moore, care a fost până acum cel mai longeviv James Bond, a preluat acest rol în 1 august 1972 și s-a filmat în șapte pelicule până în 6 august 1986, când Timothy Dalton a fost confirmat în calitate de succesor al său.

Predecesorul lui Daniel Craig, Pierce Brosnan, ocupă locul al treilea în topul celor mai lungi mandate ale actorilor care au interpretat personajul James Bond, cu 4.146 de zile.

Pe poziţia a patra este Sean Connery, cu puțin peste 3.000 de zile în acest rol.

Franciza James Bond îşi va celebra cea de-a 60-a aniversare în 2022. Primul film al seriei, "Doctor No", a fost lansat pe marile ecrane în 1962.

loading...

Lasă un comentariu