Dan Petrescu s-a apucat de reproşuri la adresa Rusiei

Embed:

Dan Petrescu, antrenorul lui Kuban Krasnodar, echipă promovată deja în Prima Ligă din Rusia s-a apucat de analizat ţara în care antrenează de aproximativ un an. "Bursucul" a criticat infrastructura învechită din Rusia precum şi atitudinea suporterilor ruşi. Chiar şi aşa, în ultima partidă, Kuban a desfiinţat cu 3-0 pe Rotor Volgograd. Stanislav Namaşco a prins în premieră în acest sezon postul de titular în poarta lui Kuban.

Dan Petrescu s-a apucat de reproşuri! După ce a promovat în Prima Ligă din Rusia cu Kuban, Bursucul s-a apucat să analizeze ţara în care antrenează de un an. Petrescu a criticat infrastructura învechită precum şi atitudinea suporterilor ruşi, în general, care nu vin în număr mare pe arenele de fotbal, deşi fotbalul rus a înregistrat un progres semnificativ în ultimele sezoane.

"Nu există nici un aeroport decent în Rusia. Doar la Moscova, aeroportul arată bine, în rest nu găseşti nici măcar la Sankt-Petersburg unul în regulă. Un alt lucru care nu-mi place este faptul că lumea nu vine pe stadion. Noi, deşi am dominat competiţia, nu am reuşit să umplem nici un stadion. Nici acasă, nici în deplasare", a declarat Dan Petrescu pentru presa rusă.

În ultima etapă din liga secundă rusească, Kuban a zdrobit cu 3-0 Rotor Volgograd. Pentru prima dată în acest sezon, portarul naţionalei, Stanislav Namaşco a fost titular.

După 37 de etape, Kuban este pe prima poziţie cu 80 de puncte.

Lasă un comentariu