Dan Petrescu a fost desemnat cel mai bun antrenor din liga secundă

Embed:

După ce a promovat în Prima Ligă din Rusia cu echipa Kuban Krasnodar, Dan Petrescu a fost desemnat cel mai bun antrenor din liga a doua. Ajutat de secundul său, moldoveanul Emil Caras, dar şi de internaţionalii moldoveni Namaşco, Golovatenco şi Armaş, Dan Petrescu a promovat în primul eşalon după doar un sezon petrecut la Krasnodar.

Dan Petrescu a fost desemnat cel mai bun tehnician din liga secundă rusă în sezonul recent încheiat în cadrul galei "Favoriţii", care a avut loc la Krasnodar.

"Bursucul" a fost numit cel mai bun tehnician al eşalonului secund la primul său sezon la Kuban, echipă pe care acum trei săptămâni a promovat-o în Prima Ligă din Rusia.

De asemenea, Alexander Budak a fost ales cel mai bun portar, în rest nici unul dintre elevii lui Petrescu nereuşind să se impună la vreuna dintre cele 7 categorii.

Şi asta în condiţiile în care, Kuban Krasnodar este echipa din Rusia cu cei mai mulţi moldoveni în lot. Aceasta îl are ca antrenor secund pe moldoveanul Emil Caras, dar şi pe jucătorii naţionalei Moldovei Namaşco, Golovatenco şi Armaş.

Dan Petrescu se află la cea de-a cincea experienţă ca antrenor şi a mai pregătit până în prezent formaţiile Rapid Bucureţti, Sportul Studenţesc, Wisla Cracovia şi Unirea Urziceni. Acesta mai are contract cu formaţia rusă până în anul 2014

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu