DAMAŞCAN, CURTAT DE ENGLEZI. Atacantul a marcat 13 goluri în sezonul recent încheiat

Embed:
Oferte pe bandă rulantă pentru componenţii echipei Sheriff Tiraspol în urma celor două titluri cucerite în 2017 în Divizia Naţională, dar şi în urma evoluţiei surprinzătoare din Liga Europei.

Astfel, potrivit impresarului Leonid Istrati, golgheterul "viespilor" Vitalie Damaşcan ar putea deveni primul fotbalist moldovean, care va ajunge în Anglia, în Premier League. Istrati se află în prezent la Londra, unde negociază transferul jucătorului în vârstă de 18 ani.

"M-am văzut cu preşedinte al unui club important din Anglia. MUSCA Foarte mult va depinde de perspectiva pentru acest jucător. Vrem să găsim o echipă, unde el va avea jocuri în picioare. Aici foarte mult contează şi părereea clubului Sheriff", a spus impresarul Leonid Istrati.

Tiraspolenii au cucerit trei trofee cu Roberto Bordin pe banca tehnică. Potrivit lui Istrati, italianul are oferte din Rusia şi Turcia. Reprezentantul lui Bordin afirmă că tehnicianul va rămâne la gruparea tiraspoleană chiar dacă Sheriff-ul nu se va califica în şaisprezecimile Europa League.

"Conducerea Sheriff-ului e foarte maximalistă, dar şi înţeleaptă. Pentru un eventual eşec nimeni nu îl va pedepsi cu rezilierea contractului", a spus impresarul Leonid Istrati.

Cel mai important meci al anului pentru campioana Moldovei se va disputa joi în Danemarca. Sheriff Tiraspol va întâlni în deplasare pe FC Kopenhaga, iar echipa din stânga Nistrului are nevoie de cel puţin un punct pentru a obţine o calificare istorică în primăvara Ligii Europei. Partida va fi transmisă în direct de Canal 3 de la ora 20:00.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu