Dallas Stars bat totul în cale. Formaţia texană a câştigat meciul cu Los Angeles Kings

Embed:
Dallas Stars este una dintre cele mai în formă echipe ale momentului în liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheaţă. Gruparea texană a învins în deplasare la Los Angeles Kings cu 2-1 și a ajuns astfel la a cincea victorie consecutivă.

Gazdele au înscris deja în minutul 3 prin slovenul Anze Kopitar și au câștigat prima repriză, însă oaspeţii au replicat prin două goluri în repriza secundă. Jamie Benn şi Blake Comeau au marcat cele două goluri în mai puțin de un minut şi acestea s-au dovedit a fi ultimele goluri ale partidei.

Dallas Stars a urcat pe locul doi în clasamentul Conferinţei de Vest din NHL, devansând-o pe Colorado Avalanche.

O partidă spectaculoasă a fost și cea dintre Toronto Maple Leafs şi Winnipeg Jets. Oaspeţii au condus de trei ori, însă gazdele au egalat de fiecare dată. În ultimele secunde ale timpului regulamentar, la scorul de 3-2 în favoarea echipei din Winnipeg, Auston Matthews a înscris golul de 3-3 cu care a trimis meciul în over-time.

În cele 5 minute suplimentare nu s-a marcat nici un gol și, astfel, totul s-a decis în seria de departajare, pe care Jets a câștigat-o cu 3-2.

Winnipeg Jets se află pe locul 6 în clasamentul Conferinţei de Vest, iar Maple Leafs sunt tot pe 6, dar în Est.
loading...

Lasă un comentariu