Dallas Mavericks a suferit a patra înfrângere în NBA

Embed:

Dallas Mavericks a suferit a patra înfrângere în al cincilea meci din NBA. Campioana en-titre a pierdut meciul din deplasare cu Minnesota Timberwolves cu scorul de 82-99. Rezultatul zilei a fost înregistrat în partida Chicago Bulls - Memphis Grizzlies, scor 104-64.

Evoluând în faţa propriilor suporteri, Timberwolves s-a desprins pe parcursul celui de-al doilea sfert, la capătul căruia scorul era de 50-41 şi a reuşit să menţină avantajul până la finalul meciului.

Kevin Love a avut 25 puncte şi 17 recuperări, iar Ricky Rubio a adăugat 14 puncte şi 7 pase decisive pentru învingători. Dirk Nowitzki a terminat partida cu 21 puncte pentru Dallas.

Minnesota Timberwolves are o victorie şi trei înfrângeri, în timp ce Mavericks a rămas cu un singur succes după cinci meciuri disputate.

Chicago Bulls a reuşit rezultatul zilei din NBA: 104-64 în fata echipei Memphis Grizzlies. Miami Heat nu a avut probleme cu Charlotte Bobcats, scor 129-90, în timp ce Denver Nuggets a trecut de Los Angeles Lakers cu scorul de 99-90.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu