Dallas Mavericks a pierdut primul meci din noul sezon în faţa formaţiei Miami Heats

Embed:

Campioana în exerciţiu din NBA, Dallas Mavericks a început cu stângul noul sezon. În reeditarea finalei din ediţia trecută, Dallas Mavericks a pierdut în faţa formaţiei Miami Heats cu scorul de 94-105. Într-un alt meci al primei etape, New York Knicks s-a impus la limită în faţa echipei Boston Celtics.

Spectacolul a revenit în Statele Unite! Miami Heat a învins Dallas Mavericks, scor 105-94, în primul meci al noului sezon competiţional din liga profesionistă nord-americană de baschet masculin. Partida a fost o reeditare a finalei din ediţia precedentă.

Miami a început excelent meciul si după prima parte avea deja un avantaj de 15 puncte. La jumătatea partidei scorul era unul incredibil, 62-41 pentru echipa din Florida. Dallas a reuşit să revină în ultmul sfert, pe care l-a câștigat cu scorul de 29-8, și a mai redus din diferenţă.

La învingători cel mai bun a fost LeBron James cu 37 puncte și 10 recuperări, de cealaltă parte, Jason Terry a totalizat 23 puncte pentru Dallas.

Într-un alt meci, New York Knicks a învins la limită Boston Celtics, scor 106-104. Carmelo Anthony a stabilit rezultatul final de la linia de pedeapsă, unde a rupt echilibrul cu o pereche de aruncări libere ce au stabilit rezultatul final.

Los-Angeles Lakers a pierdut pe teren propriu în faţa formaţiei Chicago Bulls, scor 87-88, iar Oklahoma City Thunder a învins Orlando Magic cu 97-89.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu