Dallas Mavericks a pierdut partida cu Portland Trailblazers, scor 97-99

Embed:

Etapă neagră pentru favoritele din NBA! Campiona în exerciţiu, Dallas Mavericks a pierdut în faţa formaţiei Portland Trailblazers la o diferenţă de două puncte, iar Los Angles Lakers a fost învinsă de Houston Rockets cu scorul de 107-112.

Dallas Mavericks a suferit o nouă înfrângere în Liga Nord-Americană de Baschet. Campioana în exerciţiu a pierdut dramatic în prelungiri la o diferenţă de două puncte meciul cu Portland Trailblazers, scor 97-99.

În urma acestui rezultat, Dallas se clasează doar pe poziţia a şasea în Conferinţa de Vest, unde lider este San Antonio. Aceasta din urmă s-a impus în faţa formaţiei New Orleans Hornets cu scorul de 128-103.

Los-Angeles Lakers a fost învinsă suprinzător de Houston Rockets cu scorul de 107-112. O altă favorită din NBA, Miami Heat a pierdut meciul cu Memphis Grizzlies, scor 82-97. Denver Nuggets a obţinut victoria în faţa formaţiei Phoenix Suns cu scorul 105-99, datorită lui Arron Afflalo, care a făcut spectacol şi şi-a trecut în cont 30 de puncte.

În celelalte partide, Utah Jazz a învins Golden State Warriors cu 104-98, iar New Jersey Nets a fost mai bună ca Washington Wizards şi a obţinut victoria cu scorul de 110-98.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu