Dallas Mavericks a obţinut prima victorie în noul sezon din NBA

Embed:

Dallas Mavericks a obţinut prima victorie în noul sezon din NBA, după ce a pierdut trei meciuri consecutive în primele etape. Campioana en-titre a învins pe teren propriu formaţia Toronto Raptors cu 99-86. Într-un alt meci, Miami Heats s-a impus în faţa echipei Minnesota Timberwolves şi a obţinut a patra victorie consecutivă.

Dirk Nowitzki a marcat 18 puncte, dar eroul texanilor a fost rezerva Ian Mahinmi, care a stabilit cu cele 18 puncte marcate un nou record al carierei. Dallas a evitat cu aceasta victorie egalarea unui record negativ care data din sezonul 1969-1970, când Boston Celtics a început sezonul cu patru înfrângeri consecutive.

Vicecampioana sezonului trecut, Miami Heat a obţinut a patra victorie la rând, după 103-101 cu Minnesota Timberwolves. A fost meciul lui LeBron James, jucător care în ziua aniversării celor 27 de ani şi-a condus echipa din teren cu 34 de puncte şi zece pase decisive.

Chicago Bulls a revenit în extremis în sfertul al patrulea şi s-a impus pe terenul formaţiei Los Angeles Clippers, cu 114-101. Derrick Rose a fost liderul "taurilor" cu 29 de puncte şi 16 pase decisive, în timp ce de la gazde s-a remarcat Blake Griffin, cu 34 de puncte şi 13 recuperări.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu