Daenerys, la un pas de moarte: Actriţa din "Game of Thrones" a suferit două anevrisme

Embed:

Daenerys a fost la un pas de moarte. Înainte de a lupta pentru tronul de fier, Emilia Clarke a luptat pentru propria viaţă. Actriţa care joacă rolul lui Daenerys Targaryen în serialul "Game of Thrones" a suferit două atacuri cerebrale vasculare în perioada 2011 - 2013.

Într-un interviu pentru o publicaţie americană, artista a povestit că prima criză a suferit-o după încheierea filmărilor pentru primul sezon al "Game of Thrones", când se afla la sala de sport. Ea a fost internată şi a trecut printr-o operație neinvazivă.

Actrița a stat o lună pe patul de spital. Emilia Clarke mărturiseşte că ar fi cerut asistentelor medicale să o lase să moară. Şi totuşi ea şi-a revenit. Putem spune că a renăscut din propria cenuşă, la fel ca Daenerys, personajul ei.

A doua oară, actriţa a trecut prin aceeaşi experienţă în 2013, în timp ce se afla la New York. De data aceasta, intervenția nu a fost un succes, iar medicii au fost nevoiți să o opereze pe creier, astfel că recuperarea a fost grea. Emilia Clarke spune că a dus o luptă mai aprigă decât personajul pe care îl interpretează.

Ca să-şi liniştească fanii, actriţa declară că s-a refăcut în totalitate. Ea spune că abia aşteaptă să fie difuzat ultimul sezon al serialului care a consacrat-o, pentru a se putea dedica altor proiecte cinematografice. "Game Of Thrones" a fost lansat în 2011 și a câștigat 38 de premii Emmy. Până la premiera celui de-al optulea sezon a rămas mai puţin de o lună.

Lasă un comentariu