Dădeau lovitura în alimentarele din sate şi furau bani. Doi suspecţi, reţinuţi de poliţie

Embed:

O grupare specializată în spargerea magazinelor a fost destructurată de poliţie. Doi dintre membri, care ar fi comis cel puţin 16 furturi și au provocat pagube de aproape 270 de mii de lei, au fost încătușați. Indivizii dădeau lovitura în alimentarele din sate şi furau bani, produse alimentare şi tehnică. Lucrurile furate erau vândute mai apoi în stânga Nistrului, de unde sunt originari bănuiţii.

Suspecţii au povestit cu lux de amănunte poliţiei cum au dat spargerile prin forţarea geamului sau a uşii. Unul dintre bănuiți, care este taximetrist, a recunoscut că și-a adus complicele cu mașina la o lovitură comisă la începutul lunii februarie într-o alimentară din satul Roşcani, raionul Criuleni.

Indivizii încărcau lucrurile furate în taxi şi le duceau în stânga Nistrului.

"Furau laptopuri, calculatoare, televizoare, ţigări, mărfuri de uz casnic, produse alimentare, care ulterior le vindeau la piaţa din Tiraspol", a declarat şeful Direcţiei Combaterea Crimelor Grave a INI. Igor Zglavuţă.

Acum, tinerii cu vârstele cuprinse între 22 şi 27 de ani, originari din raionul Grigoriopol, riscă până la şase ani de închisoare. Poliția încearcă să identifice și ceilalți membri ai grupării.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu