Dădaca din Israel, care a OMORÂT-O pe fetița unei familii de moldoveni, găsită VINOVATĂ

Dădaca de la creșa din Israel, care ar fi ucis-o pe fetiţa unei familii de moldoveni, a fost găsită vinovată pentru comiterea crimei. Potrivit presei din Israel, femeia mai este condamnată pentru maltratarea a încă nouă copii. Judecătorii din oraşul israelian Lod încă nu au decis câţi ani de detenţie să-i dea Inei Skibenko, originară din Ucraina. 

Procurorii cer ca aceasta să fie condamnată la cel puţin zece ani de închisoare. Yasmina Vinta de doar un an şi două luni a murit la creşă, în vara anului 2018. Pentru că medicii nu au observat urme de violenţă pe corpul bebeluşului, poliţia a deschis o anchetă pentru moarte suspectă. În timpul percheziţiilor de la grădiniţă a fost descoperită o cameră video care a surprins momentul crimei, scrie prime.md.

CITEȘTE ȘI: Fetiţa unui cuplu de moldoveni stabilit în Israel a fost OMORÂTĂ de dădaca de la grădiniţă

Poliţiştii au rămas fără cuvinte când au văzut cum Ina Skibenko i-a târât de mâini pe Yasmin şi pe un alt bebeluş, i-a aruncat pe o saltea, apoi i-a acoperit cu o pătură.

Ulterior, s-a aşezat peste ei ca pe un fotoliu şi se uita în telefon. În consecinţă, fetiţa s-a asfixiat. Femeia şi-a recunoscut vina.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu