Dacia-Veris, derby-ul etapei a 29-a din Divizia Naţională

Embed:

Un meci cât o finală în etapa a 29-a din Divizia Naţională! Duelul dintre Dacia şi Veris va decide care dintre echipe este favorită, în mare parte, să câştige cel puţin medaliile de bronz. Partida este programată pentru sâmbătă la Speia

Dacia este obligată să învingă, pe teren propriu, Veris pentru a mai spera la un loc pe podium. Înainte de acest meci, vicecampioana Moldovei are cu trei puncte mai puţine decât ocupanta locului trei, Veris Chişinău.

Etapa va începe vineri cu două meciuri. Dinamo-Auto va întâlni pe teren propriu lanterna roşie, Speranţa Cahul. De la ora 18, campioana Sheriff va juca la Tiraspol cu Milsami Orhei. Academia a câştigat la masa verde meciul cu Rapid, care a fost exclusă din Divizia Naţională. Sâmbătă, pe lângă meciul dintre Dacia şi Veris, vor avea loc alte două dueluri. Zimbru va juca în faţa propriilor suporteri cu Olimpia Bălţi, iar în ultimul meci al etapei, FC Costuleni se va confrunta în deplasare cu FC Tiraspol.

Sheriff este lider în campionat, unde este urmată de FC Tiraspol. Veris a ocupă poziţia a treia, iar Dacia este pe locul patru patru. În prima parte a clasamentului se mai află Zimbru şi FC Costuleni. Milsami este pe locul şapte, iar Academia şi Speranţa sunt cele două echipe de pe locurile retrogradabile.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu