Dacia şi Sheriff se vor duela pe viaţă şi pe moarte în derby-ul etapei a 26-a din Divizia Naţională

Embed:

Duel pe viaţă şi pe moarte în etapa a 26-a din Divizia Naţională! Dacia şi Sheriff se vor duela la Speia, iar echipa care va pierde va rămâne cu şanse minime la titlu. Liderul campionatului, Milsami va juca în această etapă cu FC Tiraspol.

Dacia şi Sheriff sunt pe locurile 2 şi respectiv trei, având câte 42 de puncte, însă Dacia are cu un meci mai puţin jucat. Echipa care va pierde meciul de la Speia va rămâne cu şanse minime de a câştiga titlul.

"Este un meci important în care ambele echipe au nevoie doar de victorie. Va fi o bătălie foarte mare şi sperăm ca din acest duel să ieşim învingători", a spus atacantul Dacia, Viorel Frunza.

În acest sezon, Dacia şi Sheriff s-au întâlnit de două ori în campionat. Lupii-galbeni s-au impus în ambele partide. Dacia a învins la Tiraspol cu 2-1, iar la Speia cu 3-2.

Pe lângă meciul dintre Dacia şi Sheriff, vineri va avea loc şi partida dintre Zaria Bălţi şi Zimbru Chişinău. Un alt meci tare din această etapă se va juca sâmbătă. Liderul Diviziei Naţionale, Milsami se va duela pe teren propriu cu FC Tiraspol. Tot pe 18 aprilie, Saxan Ceadîr-Lunga va întâlni în deplasare Dinamo Auto.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu