Dacia şi Sheriff se vor duela în etapa a 17-a din Divizia Naţională

Embed:

Etapa a 17-a din Divizia Naţională programează ultimul mare derby din acest an. Meciul dintre Dacia şi Sheriff va fi al 40-lea din istoria confruntărilor directe. "Lupii-galbeni" nu au obţinut nicio victorie în faţa tiraspolenilor, iar acum jucătorii Daciei consideră că a venit timpul să bată campioana.

Jucătorii Daciei consideră că pentru ei va fi un avantaj faptul că Sheriff joacă în Liga Europei, iar acest lucru i-ar ajuta să obţină victoria. "Cred că va fi un avantaj pentru noi vom încerca să profităm. MUSCA Sper să fie echipa mai obosită, dar nu cred că e o problemă pentru ei, pentru ca un lot numeros", a declarat jucătorul Dacia Bruno Simao.

Tiraspolenii sunt pe primul loc în clasament cu 41 de puncte, în timp ce Dacia e pe cinci, având cu 12 puncte mai puţine. "Este necesar să învingem pentru a ne menţine în lupta pentru Cupele Europene şi vom mai avea o mică şansă la titlu", a spus jucătorul Dacia Ghenadie Orbu.

Unul din liderii vicecampioanei Moldovei, Milos Krkotic este sigur că Dacia va învinge chiar într-un mod categoric Sheriff.

"Scorul va fi de 3-0. Suntem încrezuţi că vom învinge. Noi suntem o echipă mai bună ca Sheriff. Vom demonstra duminică. La Sheriff joacă Zidane, Ronaldo sau Messi? Sunt aşa jucători ca şi noi", a precizat jucătorul Dacia Milos Krkotic.

Partida dintre Dacia şi Sheriff se va juca duminică, cu începere de la ora 13.00, la Complexul Sportiv Buiucani din Capitală. Stadionul are o capacitate doar de 450 de locuri. În legătură cu acest fapt, conducerea clubului a iniţiat o acţiune fără precedent în fotbalul moldovenesc. Microbiştii care vor să ajungă la meci trebuie să trimită o cerere la adresa clubului, intrearea fiind gratis.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu