Dacia şi Sheriff au remizat, scor 1-1, în derby-ul etapei a doua a Diviziei Naţionale de fotbal

Embed:

Derby-ul etapei a 2-a a Diviziei Naţionale de fotbal, Dacia Chișinău – Sheriff Tiraspol, jucat la Speia, s-a încheiat nedecis, scor 1-1.

"Lupii-galbeni" au deschis scorul după 12 minute de joc prin autogolul mijlocaşului Gheorghe Anton, care a înscris în proprie poartă. Sheriff a reuşit să egaleze în penultimul minut al primei reprize. Croatul Josip Brezovec a marcat după o pasă superbă a lui Vitalie Damaşcan.

Cele două formaţii nu au reuşit să marcheze în repriza a doua, chiar dacă au avut ocazii mari de a înscrie. După meci, antrenorul Sheriff-ului Roberto Bordin a rămas indignat de arbitraj, criticând deciziile centralului Vladislav Ivancenco.

"Am văzut câteva greşeli de arbitraj. S-a tras foarte mult de timp. Chiar la final timpul a expirat cu 40 de secunde şi nu a fluierat. Au fost şi două penalty-uri clare. La o fază a fost fault asupra lui Damaşcan, iar la alta henţ, însă arbitrul parcă era în totalitate împotriva noastră", a declarat Bordin.

"Arbitrajul? Cred că a fost unul corect. După mine, arbitrul a luat decizii greşite atât pentru o echipă, cât şi pentru alta. O simplă greşeală şi un pic am pierdut concentrarea şi am încasat gol. Totuşi, cred că am putut foarte liniştit să menţinem rezultatul şi să obţinem victoria fără mari emoţii", a spus Maxim Gavrilenko,  mijlocaş Dacia.

Zaria Bălţi a pierdut al doilea meci consecutiv în campionat. Echipa pregătită de Vlad Goian a fost învinsă pe teren propriu de Milsami Orhei cu scorul de 0-1. Golul victoriei a fost marcat de Oleg Andronic, care a înscris chiar la debutul său pentru gruparea orheiană.

În următoarea etapă este programat "El Classico" al fotbalului moldovenesc, partida dintre Sheriff Tiraspol și Zimbru Chișinău.

Un alt meci ”tare” din etapa a treia va fi cel dintre Milsami Orhei şi Dacia Chişinău.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu