Dacia se desparte de liderii sezonului de aur Gamezardaşvili şi Korgalidze AFLĂ MOTIVUL

Embed:

Legiunea georgiană a Daciei s-a desfiinţat! În timp ce semenează cu jucători din Brazilia şi Portugalia, campioana Moldovei se desparte de liderii sezonului de aur al echipei.

Cel mai bun jucător din Divizia Naţională 2010-2011, Levan Korgalidze, a explicat, pentru Publika TV, de ce pleacă de la echipă şi a povestit despre restanţele financiare ale Daciei faţă de el. Împreună cu Korgalidze, de la echipă a plecat şi fostul căpitan David Gamezardaşvili, care a refuzat, însă, să facă declaraţii.

În acest intersezon, Dacia a transferat mai mulţi fotbalişti din Serbia şi Muntenegru, iar recent a mai semnat cu fundaşul brazilian Celio şi cu mijlocaşul portughez Jorge Lopez. În acelaşi timp, lupii galbeni s-au despărţit de trei jucători din lotul de bază. Primul a plecat românul Lucian Dobre, care nu a mai fost văzut în lot după primul meci cu Zestafoni. Georgienii David Gamezardaşvili şi Levan Korgalidze şi-au reziliat şi ei contractele cu Dacia, însă au rămas în Moldova pentru a-şi lua toate actele de la fosta echipă.

Deşi spune că nu are restanţe la salarii, Korgalidze a menţionat că Dacia îi datorează prima în valoare de 300 de mii de dolari promisă pentru câştigarea titlului de campion.

Levan Korgalidze are 31 de ani şi a fost desemnat de site-ul oficial al UEFA drept cel mai bun jucător al campionatului Moldovei în sezonul 2010-2011. Colegul său, David Gamezardaşvili, a purtat o bună parte a sezonului trecut banderola de căpitan. Acesta, însă, a refuzat să comenteze plecarea sa de la Dacia.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu