Dacia Duster, Maşina Oficială a Premiilor Gopo

Pentru cel de-al doilea an consecutiv, Dacia Duster este Maşina Oficială a Premiilor Gopo. Şase exemplare vor aduce personalităţile din lumea filmului românesc pe covorul roşu la acest eveniment prestigios, anunţă Automarket.

De asemenea, Dacia va înmâna, şi în acest an, premiul pentru "Cel mai bun regizor". Automobilele Dacia sunt un partener al Premiilor Gopo din 2008, iar Duster este Maşina Oficială a evenimentului pentru al doilea an consecutiv.

"Covorul roşu al Premiilor Gopo din 2010 a reprezentat o rampă de lansare cu noroc în cariera primului SUV marca Dacia. Asocierea dintre Dacia şi Premiile Gopo vine cu atât mai natural cu cât Duster, maşina oficială a galei, este un premiant al domeniului auto", a declarat Jérôme Olive, Director General, Automobile Dacia.

"Suntem extrem de mândri de asocierea dintre două branduri autohtone de succes. Gala Premiilor Gopo, susţinută deja tradiţional de Dacia, a devenit unul dintre cele mai importante evenimente culturale anuale şi, totodată, cea mai importantă recunoaştere pe care o pot primi cineaştii români la ei acasă. Parteneriatul cu Dacia intră în zona firescului şi este o legătură pe care ne-o dorim cât mai durabilă. Premiile Gopo nu ar fi acolo unde sunt acum fără un partener solid precum Dacia", a declarat Tudor Giurgiu, Preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea Filmului Românesc, organizatorii galei.

Cea de-a cincea ediţie a Galei Premiilor Gopo va avea loc pe 28 martie 2011 şi va fi transmisă în direct şi în exclusivitate de Pro Cinema, începând cu momentul sosirii invitaţilor pe covorul roşu. Gala va putea fi urmărită şi online, pe www.premiilegopo.ro şi www.procinema.ro, dar şi pe cea mai mare media-faţadă din România, Cocor Media Channel.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu