Dacia Duster facelift - prima ipoteză de design

Un designer amator a creat o ipoteză de design ce vizează facelift-ul lui Dacia Duster. Modelul a primit partea frontală a lui Lodgy, cu modificările de rigoare, potrivit automarket.ro.

În timp ce Dacia se pregăteşte de lansarea lui Lodgy, fanii mărcii îşi imaginează deja cum ar arăta celelalte modele din gamă cu partea frontală a noului monovolum. Prima "victimă" a fost Duster, iar realizatorul acestei imagini prelucrate digital susţine că ipoteza realizată de el ar fi potrivită pentru un facelift. Redesign-ul digital al lui Duster a fost concentrat pe partea frontală, posteriorul şi profilul nefiind schimbate.

Pe lângă blocurile optice ale lui Lodgy, modelul a primito capotă cu o formă inspirată din cea a lui Lodgy, inscripţionată "Duster", amintind de modelele celor de la Land Rover. Grila din faţă prezintă o schimbare interesantă, marcând cel mai interesant element al acestei ipoteze. Sigla Dacia a fost integrată în grilă într-un mod elegant, iar partea superioară a grilei şi-a păstrat banda cromată, dar aceasta a primit un finisaj satinat.

Inspiraţia designerului amator care a realizat această ipoteză s-a terminat la bara de protecţie faţă, a cărei jumătate superioară a fost preluată de la Lodgy, în timp ce jumătatea inferioară a păstrat formele lui Duster. Cel mai probabil, această ipoteză de design nu va deveni niciodată realitate, cei de la Dacia neavând niciun plan de unificare estetică a gamei în jurul noului lor monovolum.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu