Dacia Chişinău va începe în această săptămână evoluţia în Liga Europei

Embed:

Dacia Chişinău se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru o nouă aventură europeană. În această săptămână, vicecampioana Moldovei va juca în primul tur preliminar al Ligii Europei împotriva formaţiei macedoniene Shkendija.

În ultimele săptămâni conducerea clubui a reuşit să transfere cinci fotbalişti.Este vorba de fundaşul Stefan Draşkovic, atacantul Bratislav Punoşevac, ambii din Serbia, mijlocaşul angolez Amancio Fortes ,muntenegreanul Slaven Stjepanovic dar şi fostul atacant al formaţiei Zimbru Chişinau, Oleg Andronic.

"Emoţii există ca la orice om. Sunt fericit că am ajuns la această echipă, mai ales că jucăm în cupele europene. Mă pregătesc să îmi revin. Important să obţinem un rezultat bun acolo", a spus atacantul Dacia Chişinău, Oleg Andronic.

"Sunt aici de 20 de zile şi am văzut că echipă este foarte bună. Atmosferă este una frumoasă şi vom merge acolo să jucăm fotbal". a spus atacantul Dacia Chişinău, Bratislav Punoșeac.

Totodată, Dacia s-a despărţit în această vară de mai mulţi fotbalişti printre care căpitanul Veaceslav Posmac, Volodimir Zastavnîi, Ismail Isa şi Alexandr Kablaş.

"Vor mai veni jucători şi totodată vor mai pleca. Înţelegem că avem timp puţin pentru a forma o echipă care să se bată şi în acest sezon la titlu, dar şi să facem o figură frumoasă în cupele europene", a afirmat antrenorul Dacia Chişinău, Viorel Frunză.

Adversara Daciei, Shkendija evoluează cu regularitate în cupele europene începând cu anul 2011. Cea mai bună performanţă a obţinut-o însă abia anul trecut. Formaţia din Macedonia a ajuns până play-off-ul Ligii Europei, fiind eliminată de echipa belgiană Gent.

"Am analizat fazele fixe şi cum se apără ei. Analizăm meciurile lor, ne pregătim foarte serios. Înţelegem că va fi o dublă manşă foarte grea. Nu ne este frică de ei, dar ne pregătim foarte serios", a afirmat antrenorul Dacia Chişinău, Viorel Frunză.

Meciul tur dintre Shkendija şi Dacia va avea loc pe stadionul Mladosti din oraşul Strumica pe 29 iunie. Partida din manşa secundă se va disputa la Speia pe 6 iulie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu